ESKÜVŐI IDÉZETEK

Ady Endre

Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább

Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább, Az élet viharában Te vigyázol reám. Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel bennem, S hogy megosztod az életed velem.

Hiszem, hogy egymást szeretve,

Hiszem, hogy egymást szeretve, egymást megértve, könnyebb lesz élni, s bármi sors állna is elénkbe, a boldogságot el fogjuk érni.

Amikor megszólal az orgona Zenéje,

Amikor megszólal az orgona Zenéje, Elhangzik mindkettőnk ajkán az Igen, Sorsunk ekkor eggyé forr majd Össze. Szeretni akarlak és megtartani Mindörökre, Kezem feléd nyújtom, szívem Neked adom, Melyet vissza soha nem kérek. Szeress egy életen át, Úgy, mint én téged, Akkor is ha megöregszünk, És akkor is, ha már nem élek.

Bereczki Zoltán

Úgy mint egy álom, mit nem fogunk fel,

Úgy mint egy álom, mit nem fogunk fel, Itt egy érzés, mi sohasem múlik el. Az óránk ma végleg megáll, A pillanat igy marad mindig már. Az úton majd számíthatsz rám, Együtt vár miránk a túlpart. Ha valami fáj, ne félj, csak bújj hozzám, Én mindig itt leszek majd

Gyurkovics Tibor

A semmi a minden,

A semmi a minden, a minden az semmi, ahogy az első percben, csak úgy szabad szeretni.

Heltai Jenő

Ígérd meg azt, hogy kezed Kezemből

Ígérd meg azt, hogy kezed Kezemből vissza nem veszed, S hogy szeretni fogsz akkor is, Mikor már én is vén leszek.

Illyés Gyula

Nélküled, mint az olló egy fele -

Nélküled, mint az olló egy fele - van árvább ennél? Suta a sorsom: hogy vágjak vele? Mit kezdenék, ha nem szeretnél? Csak párban, mint a láb, úgy mehetek tovább!

Jó érezni, hogy szeretlek. Nagyon

Jó érezni, hogy szeretlek. Nagyon és egyre jobban, Ott bujkálni két szemedben, Rejtőzködni mosolyodban. Érezni, hogy szemeid már szemeimben élnek és néznek, S érezni azt, ha szép, veled szép És csak veled teljes az élet.

Juhász Gyula

Egy mosolygásod volt csak minden,

Egy mosolygásod volt csak minden, de nekem elég volt egészen, és én úgy őrzöm e mosolygást, miként a napsugárt a tenger.

Madách Imre

Akit párodul melléd rendelt az ég,

Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig

Weöres Sándor

A csókod festi kékre az eget,

A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.

Ismeretlen

Még néhány nap... és .................................-én örök hűséget

Még néhány nap... és .................................-én örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját .... órakor a ................................... polgármesteri hivatal házasságkötõ termében és .... órakor a ................................ tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a ................................... étterembe.

Elérkezett végre a napja, hogy összekössük életünket, hiszen már

Elérkezett végre a napja, hogy összekössük életünket, hiszen már oly régen megtaláltuk az igazit. Örömmel tudatjuk tehát minden kedves rokonunkkal és barátunkkal, hogy ........................................-én házasságot kötünk. Kérjük, tiszteljenek meg bennünket jelenlétükkel, hogy együtt élhessük meg ezt a felejthetetlen napot!

...................................... és ........................................ együtt hajózik

...................................... és ........................................ együtt hajózik tovább az élet tengerén... Szeretettel meghívják Önt és becses családját ...................................................-án tartandó esküvőnkre.

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét,

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon, .........................................-án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelnének jelenlétükkel .... órakor .............. Kerület Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó esküvőnkön, és az azt követő vacsorán.

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ