Esküvői Szolgáltatók

Almásy-Kastély Kétpó

Bemutatkozás :

A kastély mesés természeti környezetben található. Számos kültéri ceremóniának helyt adott romantikus kis szigetünk. Nyári időszakban 100-150 főt befogadó Rendezvénysátrunk, illetve maximum 100 fős Pagoda Sátrunk áll az Önök rendelkezésére.

A kétpói Almásy-kastély Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kétpó község külterületén található. Jól megközelíthető a 4-es számú és a 46-os utakról (a táblák is segítik az eligazodást). A legközelebbi városok Törökszentmiklós és Mezőtúr, a megyeközpont Szolnok.

Vendégeink kedvenc terme a az első emleten található Szalon, 60 főnek kényelmes u-alakú ültetéssel. Az Étterem kicsit kisebb alapterületű terem, 40-50 fő számára ideális. A Szalon mellett található Vadász terem meetingek, tárgyalások megtartásához alakított.

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ