Esküvői Szolgáltatók

Barnuczné Dobi Anita Okleveles Esküvő és Rendezvényszervező

Ismertető:

Barnuczné Dobi Anita vagyok, okleveles esküvő és rendezvényszervező.

Hajdú-Bihar vármegyében, Nyíradony városában élek.

Egy idézettel nyitnám meg soraimat:

 

'' A házasság az a műhely, amelyben

két ember bölcsességgel, türelemmel

és kölcsönös lemondással a közös 

boldogságon dolgozik. Olyan, mint a

jó termőföld: csak azt adja vissza,

amit beléje vetnek. '' - / Nagy Endre /

 

A tökéletes esküvő vagy egyéb rendezvény megszervezése, majd annak megvalósítása kihívásokkal teli szervezést igényel. Minden megoldandó feladat egy új ötlet megszületését generálja. Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma esküvő és rendezvény sem.

Ezzel a csodálatos szakmával szeretnék foglalkozni a jövőben, segítséget nyújtani, illetve örömet szerezni másoknak.

Úgy igyekszem megszervezni mások esküvőjét, mintha a sajátom lenne. Lelkesedésemmel és szakmai tudásommal az a célom, hogy minden apró részlet a pár igényeinek megfeleljen, és a nagy nap felejthetetlen, egyedi legyen. Tevékenységemmel boldoggá szeretnék tenni másokat, maradandó élményeket hagyni az emlékekben. Szeretném, hogy amikor évek múlva visszagondoltok a nagy napra, újra át tudjátok élni a boldog pillanatokat. 

Azt vallom, hogy az igényes szervezéshez az olyan erények, mint megbízhatóság, közvetlenség, korrekt és empatikus bánásmód elengedhetetlenek.

Bízom benne, hogy közösen, élményekben gazdag rendezvényekben lehet részünk!

 

Segítségemmel álmodjuk és alkossuk meg a Nagy Napot közösen! smile

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ