Esküvői Szolgáltatók

BUDAKESZI VADÁSZHÁZ

Bemutatkozás :

Meghitt hangulatú esküvők a Budakeszi Vadászházban.

A Budakeszi Vadászház Esküvő- és Rendezvényhelyszín gyönyörű erdei környezetben várja vendégeit a Pilisi Parkerdő területén. 

A Vadászház Budakeszi és Telki határában, az erdő mélyén található, mégis könnyen megközelíthető, így ideális választás akkor is, ha egyházi vagy polgári szertartásotokat Budapesten tartjátok. A ház, a terasz, a kert és az erdő számos lehetőséget biztosít arra, hogy esküvőtök napján a számotokra tökéletes környezetben mondhassátok ki az igent vagy fogadhassátok vendégeiteket. Romantikus erdei tisztás, elegáns beltéri, ültetett vacsora, kültéri vagy beltéri fogadás – ahogy Ti szeretnétek! 

 A helyszín beltéri befogadóképessége 50 fő, ezen létszám fölött sátor bérlése szükséges, melynek befogadóképessége maximum 150 fő. 

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ