Esküvői Szolgáltatók

Dekoráció

Bemutatkozás :

Üzletünk egy színes álomvilág, melyben elkalandozhat a fantáziája a dekoráció, a tűzijáték és a többi számos csodás parti kellék világában. Mi nem ismerünk lehetetlent, Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.

Az esküvők és rendezvények területén stílust és minőséget nyújtunk,  valamint az esküvői előkészületeket a legnagyobb mértékben megkönnyítjük a  megrendelőink számára. Egy-egy rendezvény tervezése során követjük a legújabb trendeket, mellyel kreatív dekorációs megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Jól összeszokott csapatunk professzionális színvonalon, nagy szakmai tapasztalattal dolgozik. Célunk, hogy az általunk megtervezett dekoráció egységes stílust, hangulatot alkosson. Megrendelőink ízlése és álmai tükrében valósítjuk meg a dekorációt harmóniát alkotva, álmai esküvőjét létrehozva.

Sok szeretettel várjuk üzletünkben az ünnepet megszépíteni vágyókat.

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ