Esküvői Szolgáltatók

Exclusive Mobile Bar (Mobil Ital- És Koktél )

Bemutatkozás :

Alkohollal vagy anélkül - a koktélok szemet gyönyörködtető látványa és változatos ízvilága üde színfoltja az esküvőknek. A ceremónia után a násznép alig várja majd, hogy koccinthasson a boldogságotokra. Ha igazán az ünnephez méltó módon szeretnéd emlékezetessé tenni ezt a pillanatot, válogass koktél ajánlataink közül. Nemcsak az ízük fantasztikus, de megjelenésükkel is különlegessé teszik bármelyik ünnepi tósztot. A koktélfogyasztás manapság már nem nagyvilági luxus, hanem mindenki számára elérhető.

Egyediségünk egyik fontos eleme a mobilpultunk, melyet szükség esetén a környezethez igazítva dekorálunk. Bármely olyan felirat, kép, idézet, ami az eseményhez kapcsolódik látványosan jeleníthető meg berendezésünkön.

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ