Esküvői Szolgáltatók

FEIL Gyémántgyűrű Manufaktúra - Eljegyzési- És Karikagyűrűk, Gyémántgyűrűk Tervezése És Gyártása

 • info@karikagyurugyarto.hu
 • +3670 682 3000

 • www.feil.hu
 • Gaál Mózes utca 5-7, 1. emelet 102.Épület neve: "5-7 Ház" irodaház, Budapest, 1089, Magyarország

  • mail
  • facebook
  • twitter
  • LinkedIn

Bemutatkozás :

Életed legfontosabb ékszerei - a FEIL-től

Feil Attila gyémántgyűrű specialista közel 30 év tapasztalatával segíti a házasulandókat a tökéletes karikagyűrű megtalálásában. Nálunk több, mint 2000 modell közül választhatsz, de akár egy képpel is felkereshetsz bennünket, sőt, gyártóként teljesen egyedi elképzeléseidet is valóra váltjuk. 

Ha saját terveidet szeretnéd viszont látni a karikagyűrűdben, de bizonytalan vagy a végeredményben, felkínáljuk azt a Magyarországon egyedülálló lehetőséget, hogy egy mintamodellt, egy ún. Demo-gyűrűt készítünk nektek, aminek a segítségével már a "valódi gyűrű" megalkotása előtt kézbe foghatjátok a végeredményt.
Ha pedig valami igazán exkluzívra vágysz, a FEIL-nél arra is lehetőséged van, hogy a világ gyémántjainak 1%-ából, azaz a Forevermark gyémántok közül kerüljön egy a karikagyűrűdbe! 
 
"Nem szeretnék sablonos dicsérő szavakat írni, hiszen az nem adná vissza hűen, milyen nagyszerű, szakmai munka folyik a FEIL csapatnál. Köszönöm Nektek, hogy minden kérésünkre csupán annyi volt a válasz: "természetesen, megoldjuk". Gyönyörű, minőségi és (ami Nekem még ennél is fontosabb) teljesen egyedi gyűrűket készítettetek Nekünk. A csapat végtelenül kedves és segítőkész volt mindkét helyen, s nem lepődött meg senki, amikor elmondtuk, hogy bizony mi végignéztük nemcsak a budapesti üzlet minden polcát, de a szegedi gyártóközpont zugait is! :) A legjobbat kerestük és megkaptuk Tőletek!"
(Horváth-Kozma Melinda)

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ