Esküvői Szolgáltatók

Árnyas Panzió

Bemutatkozás :

Esküvők komplett megszervezését és lebonyolítását vállalva segítjük a minket választó párokat az előkészületektől a teljes kivitelezésig.
 

Panziónk a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika közvetlen közelében, a főútvonal mellett helyezkedik el, 27 szobánk vendégeitek részére színvonalas szállást is biztosit (70 főig). Kertkapcsolatos rendezvénytermünk 70 fő befogadását teszi lehetővé.
A ház csodálatos kertje meghitt helyszint biztosit a ceremónia lebonyolításához, vendégváráshoz, fotózáshoz.

Ősszel tervezed az esküvőt, de mégsem akarsz lemondani a kert nyújtotta meghittségről és a csodálatos környezetről?
 Mi erre is megoldást kínálunk, fedett teraszunk a hűvösebb időszakban akár 24 fokig felfűthető.

Segítünk tökéletessé tenni a nagy napot a szervezéstől a lebonyolításig!
Rendezvényszervezőnk rendelkezésetekre áll, hogy egy olyan napot éljetek át, amire gyerekkorotok óta vágytatok. Szolgáltatói csapatunkba a legprofibbak  dolgoznak a ceremóniamestertől a a zenekaron át a fotósig, elhivatott szakemberek, számos esküvővel és tapasztalattal a hátuk mögött, Ők varázsolják felejthetetlenné ezt a napot.

 

https://www.instagram.com/arnyaspanzio/

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ