Esküvői Szolgáltatók

Wladek Creative Esküvő-És Rendezvényszervezés

Bemutatkozás :

Régóta dédelgetett álmom vált valóra, amikor létrehoztam az esküvő- és rendezvényszervező irodámat, hogy ott lehessek az emberek nagy döntéseinél, részesévé váljak mások boldog pillanatainak. Irányítani egy rendezvényen a szolgáltatókat, gondoskodni a vendégek teljes körű kényelméről, olyan feladat, mely tökéletesen megfelel a személyiségemnek.

Legfontosabb célkitűzésem, hogy olyan esküvőket és rendezvényeket hozzak létre, melyeken én magam is szívesen részt vennék. Minden alkalommal szakmai tudásom legjavát nyújtva, szívvel-lélekkel dolgozom, legyen szó egy több száz fős konferenciáról vagy egy két-három résztvevős találkozóról.

Hiszem, hogy minden rendezvényt emlékezetessé lehet tenni egy kis kreativitással, akár céges, akár magán eseményről van szó. Fő profilom a tematikus esküvők és rendezvények, számomra fontos, hogy Megbízóim egyéniségét is megmutathassuk együttműködésünk során.

Esküvőtervezés!

Anyakönyvvezetők, Esküvői Cipő, Esküvői Dekoráció, Esküvői Ékszerek, Esküvői Fotósok és Videósok, Esküvői Frizura és Szépségápolás, Esküvői Helyszínek, Esküvői Járművek, Esküvői Kiegészítők, Menyasszonyi ruhák, Esküvői Torták és Sütemények, Menyasszonyi csokor, Esküvőszervezők, Nászút, Nyomdai szolgáltatások - Meghívók, Templomok, Tűzijáték, Vőfély, Zenekarok - DJ